Het team van ‘t Kuukske

Allereerst wil ik me graag zelf aan u voorstellen, mijn naam is Yvonne Van Eijs, eigenaar van ’t  Kuukske. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als psychologe, daarna ben ik werkzaam geweest op diverse projecten waarbij het welzijn en het stimuleren van een gezonde ontwikkeling van kinderen altijd voorop stond. Toen medio 2012 de gelegenheid zich voordeed om een natuurlijke kinderopvang te kunnen starten in de omgeving waar ik ben opgegroeid, heb ik hard gewerkt om van het pand aan de Graetheide 1c te Sittard een prachtige plek te maken waar kinderen en ouders alles vinden waar ze bij kinderopvang aan denken. Ik hoop de kinderen te kunnen laten kennismaken met het veelzijdige inspirerende buitenleven; lekker rennen in de grote tuin, zien hoe plantjes groeien, kijken naar de dieren en genieten van de frisse buitenlucht. Een omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen!

Samen met een aantal vaste pedagogisch medewerksters maken we van elke dag een feestje! Er wordt toegezien op een eenduidige werkwijze van alle pedagogisch medewerksters en dat de visie van ’t Kuukske door alle medewerksters wordt uitgedragen. We zorgen voor zoveel mogelijk continuïteit van vaste gezichten in de groep. Vaste gezichten zorgen ervoor dat het vertrouwen en band tussen leidster en kind zich snel kan ontwikkelen.

Stagiaires leveren een positieve bijdrage aan het kinderdagverblijf, omdat zij de nieuwste ontwikkelingen die zij binnen hun opleiding krijgen bij ons in de praktijk kunnen brengen. De mogelijkheid bestaat dat ons team af en toe versterkt wordt door een gemotiveerde stagiaire.